top of page

VINS I CAVES ECOLÒGICS

"tots els nostres vins i caves són elaborats seguint els paràmetres del cultiu ecològic CCPAE"

AGRICULTURA ECOLÒGICA
LES NOSTRES VINYES

Estem situats al centre de la comarca del Penedès. Les vinyes es troben a les finques: Mas Lluet, Can Planes d'en Perull i Les Conilleres, totes elles a Castellví de la Marca, en diferents zones i altituds del municipi.

 

Les nostres 66 Hectàrees de vinya, estan cultivades mitjançant el sistema d'agricultura ecològica, controlat pel CCPAE, organisme oficial de la producció agrària ecològica a Catalunya.

 

De la selecció de les nostres millors vinyes, obtenim el most flor que és el primer escorregut del raïm, anomenat també "primeres". Únicament amb aquesta matèria primera s'elaboren els nostres selectes vins i caves, resultat del treball dut a terme al llarg de tot l'any amb la dedicació i tendresa de tota la família.

 

A les nostres vinyes es conreen les següents varietats:

 

RAÏM BLANC: 

Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay, Muscat d'Alexandria, Muscat de Frontignac, Gerwürztraminer, Sauvignon Blanc, garnatxa blanca i Forcada. Amb aquestes varietats elaborem els vins blancs i els nostres caves de criança.

 

RAÏM NEGRE:

Ull de llebre, Merlot, Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir i Moneu. Amb aquestes varietats elaborem els nostres vins rosats, negres joves i de criança.

 

Tant el celler d'elaboració com la planta d'embotellament estan al costat mateix de la nostre masia catalana.

 

Podeu visitar les caves sempre que ho desitgeu, preferentment amb reserva prèvia especialment quan es tracti dels caps de setmana o festius i / o de grups nombrosos.

La producció agrària ecològica, anomenada també biològica i orgànica és un sistema de producció i elaboració de productes agraris.

 

L'objectiu és l'obtenció d'aliments de màxima qualitat respectant el medi ambient i sense utilitzar productes químics de síntesi (hormones, medicaments, adobs químics, plaguicides, etc). La producció agrària ecològica està regulada per una normativa europea (Reglament CEE 2092/91), que estableix les normes de producció, etiquetatge i sistema de control d'aquests productes.

 

Aquest control, en el cas de Catalunya, el porta a terme el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, organisme únic de control i certificació de tots els productes alimentaris d'origen animal i vegetal, transformats o no, obtinguts a Catalunya

bottom of page